Syksyn parhaat

Tässä tulee Onskin luottokamat Top 10 tälle syksylle:



1. Camomile Sumptuous Cleansing Face Butter (The Body Shop).
Tämä naamanpuhdistusvoi on luksusta ensimmäisestä nuuhkaisusta iholle jäävään sametinpehmeään tunteeseen saakka. Voidaan pestä pois lämpimällä vedellä tai pyyhkiä musliiniliinalla. Koko naaman meikit lähtee samalla tuotteella. Lopuksi olen vielä pyyhkäissyt silmäni jääkaapissa viilentyneellä silmämeikin puhdistusvedellä, jotta silmien ympärille ei jää liian rasvaista tunnetta. Kuivemmat silmänympärykset eivät tätä vaihetta varmasti tarvitse.

2. Vineyard Peach -vartalovoide (The Body Shop).
Tämä tuoksu on jotain uskomatonta - ihoni on kuin auringossa koko päivän levännyt persikka syksyisenä päivänä. Jälkituoksu tuo mieleen uunissa paahtuneen ja karamellisoituneen persikkahyveen, jota nautitaan raikkaan jälkkäriviinin kanssa. Aah!! Riittää vielä tähän aikaan vuodesta myös käsivoiteeksi.

3. Tea Tree Cool & Creamy Wash (The Body Shop).
Tämä kaveri herättää uuteen aamuun hetkessä. Paras aamuputsari pitkään aikaan! Monesti ihoni on aamulla rasvaisen kiiltävä, kun täyteläinen yövoide on tehnyt tehtävänsä, joten mitä muuta voisin toivoa, kuin mentolin raikkautta antavaa, mutta yöllä uusiutunutta ihoani hellivää puhdistusvoidetta? Nada!


4. Génifique -ihon nuorekkuutta aktivoiva tiiviste + Visionnaire -seerumi (Lancôme).

Tiedän, että alle kolmekymppisenä ihoni ei vielä tarvitse nuoruusseerumeja jatkuvassa käytössä, mutta tämä tehoyhdistelmä antaa juhlalookilleni kestävyyttä ja ihanan pohjan. Plussaa myös Visionnairen ylellisestä tuoksusta. Muuta voidetta en juhlameikin alle laitakaan, nämä kaksi kosteuttavat omaa ihoani tarpeeksi meikin alla. Ennen häitäni taisin käyttää tuota tiivistettä myös muutamana iltana yövoiteen alla. Se lupaa näkyviä tuloksia viikossa. Pikkujoulukausi, here I come...

5. Lip Butter Chocomania (The Body Shop).
Huulille suunniteltu voi höystettynä pähkinäisellä suklaan tuoksulla. ´nough said! Millään ei saa pehmeämpiä huulia.

6. DUST IT -mattapuuteri hiuksille (OSIS+).
Tällä tuotteella saa tekstuuria ja volyymia tukkaan kun tukkaan. Pitää vaan varoa tupsuttelemasta liikaa. Itse tupsuttelen ensin sormiin, josta työstän hiusten tyveen. Pelastanut monta kriisipäivää tänä pari kuukautta kestäneenä hiustenlähtöaikana (what´s happening to me? God damn it!).

7. Natural Mineral Foundation -mineraalimeikkipuuteri (Youngblood, saa apteekista).
Meikkipohjien ykkönen tähän aikaan vuodesta, kun meikatessa ei tarvitse enää hikoilla; kestävyyttä, kuulautta, hehkua ja peittävyyttä. T-alueelle levitän tämän tuotteen alle TBS:n Loose Face Powderia estämään liikaa kiiltoa päivän aikana.

8. Essie -kynsilakat (Sokokselta).
Kärsimättömän ihmisen unelma - kerrokset voi levittää päällekkäin ilman välikuivattelua. Väri levittyy jopa saman sarjan kynsinauhaöljyn päälle. Itse kuitenkin pyyhkäisen paperilla suurimman osan öljystä pois ennen värin levitystä. Suosittelen kahta värikerrosta + To Dry For -kuivatuslakkaa.

9. Warming Mineral Mask -kasvonaamio (The Body Shop).

  • Kaoliinisavea, joka syväpuhdistaa ihoa vetäen epäpuhtauksia ihosta sekä auttaa tasapainottamaan talineritystä.
  • Mineraali- ja vitamiinipitoista merilevää, joka hoitaa ja kosteuttaa ihoa; öljyttömyytensä vuoksi sopii erinomaisesti rasvoittuville ihotyypeille.
  • Savimaista zeoliittia, joka auttaa poistamaan epäpuhtauksia ihosta. Luovuttaa lämpöä joutuessaan kosketuksiin veden kanssa, jolloin iho lämpenee ja huokoset aukeavat.
  • Sekoitus zedoaryn (muistuttaa inkivääriä), kanelin ja inkiväärin eteerisiä öljyjä -> korostavat lämmön tunnetta. Auttavat elvyttämään ihoa.
  • Ihana hemmottelutuote syksyn viileisiin kauneusiltoihin! Plussaa siitä, että ei kuivahda iholla -> helppo poistaa pyyhkimällä kostealla kasvosienellä. Iho jää hehkuvaksi, levänneen näköiseksi ja unelmanpehmeäksi.
     
     
    10. Banana Conditioner (The Body Shop).
     
    Ehkä maailman paras hiusten hoitoaine :) Banaanipyrettä ja paljon vitamiineja sisältävä, kosteuttava ja täyteläinen hiusten pelastaja on täytski tällaiselle kuivalatvaiselle tyypille, jolla hiukset katkeilee jo harjan näyttämisestä. Välillä levitän päälaelle asti ja annan aina vaikuttaa parisen minuttia.
     
     
    Lapsuuden ystäväkirjojen mallia jäljitellen, tässä muita syksyn suosikkeja:
     
    Tänä syksynä lempparisarjani on   Boardwalk Empire   , jota katselen, kun syön  chili-katkarapupastaa   ja juon   täyteläistä punaviiniä    .
    Radiossani soi   20-, 30- ja 40-luvun jazz + muu fiilistelymusa   , ja kun minun tekee mieleni herkutella, niin nautin 
      kupin kuumaa kaakaota / pari palaa tummaa suklaata    .
    Paras tapa hemmotella miestäni tänä syksynä 
    on  antaa hänelle hartiahieronta   tai  siivota koti ennen iltavuoroa   .  
    Mielekkäin tapa kehittää kuntoani syksyllä 
    on   Puijon metsälenkit, spinning sekä riehakkaat tanssitunnit   
    Syksyn paras tuoksu on   kotimainen omena     .
    Lämmittelen itseäni
        omassa saunassa ja Pentikin paksun villaviltin alla   .
     
     



    Näilläpä sitä (muun muassa) mennään kohti kylmenevää syksyä.
     
     
     
    Muista hemmotella. Tee onnellisuus- ja kiitollisuuslistoja. Paastoa. Tee jotain kiellettyä. Herkuttele. Hikoile. Mene aikaisin nukkumaan. Katso hyvä elokuva, skippaa BB (enkä nyt tosiaankaan puhu siitä voiteesta). Lue kirja. Tee joka päivä jotain, mikä hymyilyttää.
     
    "Because you´re worth it!"
     
     
     
     

    Kommentit

    Näistä lukijani tykkäsivät